Onze Merken


NG logo

Hagina Cosmetics is producent van Naturgeist. Het is een Duits bedrijf en bestaat sinds 1955. De fabriek is gevestigd in Iffeldorf, Beieren aan de voet van de Alpen in de buurt van Garmisch Partenkirchen . Zoals de naam al aangeeft wordt bij de ontwikkeling van producten uitgegaan van natuurlijke en biologische bestanddelen, zoals bijvoorbeeld bijenhoning en extracten van geneeskrachtige kruiden. Omdat er geen dierlijke grondstoffen gebruikt worden, zijn Naturgeist producten ook geschikt voor veganisten.
Hagina Cosmetics is lid van de IHTK Internatiole Hersteller Tierschútz. Dat betekent dat Hagina werkt volgens de regels van de bond en bij de ontwikkeling van nieuwe producten geen gebruik maakt van dierproeven. Hagina maakt vooral gebruik van bestanddelen waarvan de resultaten bekend zijn. Indien nodig worden proefpersonen gebruikt om de uitwerkingen van de producten te zien. In Duitsland zijn de kwaliteitseisen hoog. Om te waarborgen dat de producten aan de door Hagina toegezegde eisen en kwaliteiten voldoen, vinden regelmatig controles plaats door de autoriteiten.


ON_logo

Gecertificeerd beschermende zonnecrème met alleen natuurlijke en minerale filters. Bovendien zijn de crèmes verrijkt met het kweepeer extract. De crème is geschikt voor elk type huid en elk moment van blootstelling aan de zon. De crèmes zijn getest in het laboratorium en bevatten de juiste UVA en UVB filters om de huid te beschermen en toch mooi bruin te worden. De crèmes bevatten geen parfum, waardoor er geen gevoeligheden of allergische reacties kunnen ontstaan. Officina Naturae zonnecrèmes zijn geschikt voor iedereen die op een verantwoorde manier van de zon wil genieten!

6174 2


BEAUTYSALON –  DIJKWEG 178  –  1619 JA  –  ANDIJK  – INFO@BEAUTYSALONM.NL  – 06 – 18 21 40 12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *