Onze Merken


De Organic Boost producten van Zinobel passen naadloos in de filosofie van Beautysalon M. Zinobel is een Deense leverancier van biologische cosmetica producten. Het zijn kwalitatief hoogwaardige producten, die volledig plantaardige ingrediënten bevatten. Er worden geen bestanddelen gebruikt die afkomstig zijn van dieren. Organic Boost is daarom ook geschikt voor gebruik door veganisten.

Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken. Dat de Organic Boost producten van een goede kwaliteit zijn, blijkt wel uit het feit dat het merk is genomineerd voor de deense Beauty Award .

Zinobel wil zuivere en groene producten op de markt brengen. De producten worden gekenmerkt door een zeer hoge concentratie actieve werkstoffen, die de huid voeden, beschermen en nieuwe energie geven.

De grondstoffen die gebruikt worden voor de Organic Boost producten zijn o.a.; organische en etherische olien uit de rozebottel, granaatappel, macadamianoot, avocado, vitaminen A, C, E, plantaardige hyaluronzuur, CM beta glucan, druivenpitextract, squaane, peptiden en nog veel meer hoogwaardige ingrediënten.

         11160027_932115433505576_4302617189439289568_o11942125_992835794100206_8917285123019463848_o


NG logo

Hagina Cosmetics is producent van Naturgeist. Het is een Duits bedrijf en bestaat sinds 1955. De fabriek is gevestigd in Iffeldorf, Beieren aan de voet van de Alpen in de buurt van Garmisch Partenkirchen . Zoals de naam al aangeeft wordt bij de ontwikkeling van producten uitgegaan van natuurlijke en biologische bestanddelen, zoals bijvoorbeeld bijenhoning en extracten van geneeskrachtige kruiden. Omdat er geen dierlijke grondstoffen gebruikt worden, zijn Naturgeist producten ook geschikt voor veganisten.
Hagina Cosmetics is lid van de IHTK Internatiole Hersteller Tierschútz. Dat betekent dat Hagina werkt volgens de regels van de bond en bij de ontwikkeling van nieuwe producten geen gebruik maakt van dierproeven. Hagina maakt vooral gebruik van bestanddelen waarvan de resultaten bekend zijn. Indien nodig worden proefpersonen gebruikt om de uitwerkingen van de producten te zien. In Duitsland zijn de kwaliteitseisen hoog. Om te waarborgen dat de producten aan de door Hagina toegezegde eisen en kwaliteiten voldoen, vinden regelmatig controles plaats door de autoriteiten.

azulen-tagescreme_600x600hagina-reinigung-reinigungsproduktehagina-tagespflege-produkte

 


ON_logo

Gecertificeerde beschermende zonnecrème met alleen natuurlijke en minerale filters.                                                                                                                                        Bovendien zijn de crèmes verrijkt met het kweepeer extract. De crème is geschikt voor elk type huid en elk moment van blootstelling aan de zon. De crèmes zijn getest in het laboratorium en bevatten de juiste UVA en UVB filters om de huid te beschermen en toch mooi bruin te worden. De crèmes bevatten geen parfum, waardoor er geen gevoeligheden of allergische reacties kunnen ontstaan. Officina Naturae zonnecrèmes zijn geschikt voor iedereen die op een verantwoorde manier van de zon wil genieten!

6174 2officina-naturae-dentifriciDoposole

 

 

 


BEAUTYSALON –  DIJKWEG 178  –  1619 JA  –  ANDIJK  – INFO@BEAUTYSALONM.NL  – 06 – 18 21 40 12